"До штабу п**дуй": у Івано-Франківську офіцер побив строковика (відео 18+)

В Івано-Франківську офіцер, ймовірно, у військовій частині, 26 березня побив солдата-строковика. Відео цього інциденту опублікували у соцмережах, передають Патріоти України.

На відео видно, як військовий з кулаками накинувся на свого підлеглого, обзиваючи його нецензурною лайкою, з вимогою йти до штабу. Причина цього конфлікту наразі невідома.

У Західному територіальному управлінні Національної гвардії відреагували на побиття солдата і заявили, що за даним фактом розпочато службову перевірку та повідомлено Територіальне управління Державного бюро розслідування розташованого у місті Львові.

"У сучасній армії та у сталому суспільстві немає місця для приниження честі та гідності людини та, зокрема, військовослужбовця. У свою чергу надаємо всебічну підтримку правоохоронцям у проведенні розслідування для надання належної правової оцінки діям офіцера", - йдеться у повідомленні.

Обережно! Відео містить сцени насилля та нецензурну лексику (18+).

Варто знати! Як розрахувати розмір пенсії в Україні - що знадобиться та формула

неділя, 19 травень 2024, 17:28

В Україні розмір пенсії залежить від страхового стажу та заробітної плати людини. Ще у минулому році запровадили нові вимоги до стажу українців, які збираються виходити на пенсію. Згідно з вимогами, щоб вийти на пенсію у 60 років у 2024 році, потрібно ...

"Мені за вас соромно": alyona alyona закликала українців відмовитися від хейту в бік Nemo, які перемогли на Євробаченні

неділя, 19 травень 2024, 16:18

Представниця України на Євробаченні 2024 alyona alyona alyona підтримала переможців конкурсу в Мальме Nemo. Артистка закликала українців відмовитися від хейту в бік Nemo, передають Патріоти України. «Трошки соромно за те, як багато українців пішли обго...