До сліз: На Куп'янському напрямку пілоти ЗСУ скинули цукерки дівчинці, яка постійно їм махала (відео)

На Куп'янському напрямку пілоти гелікоптерів ЗСУ привітали дівчинку, яка постійно радісно махала їм, коли вони пролітали повз її двір. Про це розповів командир гелікоптера Артем 16-ї окремої бригади армійської авіації. передають Патріоти України.

"У нас був випадок, коли ми працювали на Куп'янському напрямку, під час польотів у район бойових дій нас постійно зустрічала дівчинка, яка в будь-яку пору доби виходила, махала нам, це було дуже приємно", — розповідає пілот.

Він додав, що в один із таких польотів пілоти спакували дитині подарунок — цукерки, і скинули малій із вертольота. На оприлюднених кадрах видно, як дівчисько вибігає з будинку, який потрощений ворожими снарядами, і вітає українських пілотів, а потім радісно біжить забирати солодкий подарунок.

Ціни на один з ключових продуктів злетіли у всьому світі: що чекає на українців

п’ятниця, 27 вересень 2024, 9:52

В Україні дешевшає цукор – у жовтні гуртові ціни продукту можуть знизитися на 2,5-4 гривні за кілограм. Тим часом на світовому ринку вартість цукру тільки зростає. Про це повідомили у сільськогосподарському кооперативі ПУСК, що був створений в межах Вс...

"Ти, громадянин Росії, бл*, будеш мене затримувати?": Молдованин у Придністров'ї поставив на місце окупантів, яким не сподобалось що з автівки лунає "Ой у лузі червона калина" (відео)

п’ятниця, 27 вересень 2024, 9:20

У соцмережах завірусилося відео з приниженням громадянином Молдови російських солдатів в окупованому РФ Придністров'ї. А почалося все з того, що, проїжджаючи блокпост з військовими, які чомусь називають себе «миротворцями», чоловік вирішив затролити їх...