До сліз! Українців вразив кавер хіта "Воїни світла" від моряків (відео)

Хор Військово-морських сил України виконав популярну пісню "Воїни світла" українською мовою. Відповідне відео було опубліковано в YouTube, передають Патріоти України.

Хор виконав пісню на прем'єрі фільму "Черкаси", яка пройшла у вівторок, 25 лютого, в Києві. У мережі у багатьох українців хіт "Ляпіса Трубецького" українською мовою у виконанні військово-морського хору викликав захват.

"Мене дуже, дуже вразило, мурашки по шкірі! Це дуже круто! Це треба слухати!", "Я підспівував! Супер! До сліз" - пишуть у коментарях до відеозапису.

Нагадаємо, пісня "Воїни світла" вийшла на альбомі "Матрьошка" групи "Ляпис Трубецкой" в 2014 році і стала неофіційним гімном Майдану.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...