До сліз! Вперше за 50 років мама з донькою змогли зустрітися (відео)

Ліза Філліпс виросла в родині Соні та Джеральда Кларків. За свій 51 рік життя вона ніколи не бачила свою біологічну матір, проте сподівалася, що зможе її зустріти, передають Патріоти України.

Сьюзен Аткінс, яка є рідною матір'ю Лізи, завагітніла коли їй було 19 років. Тоді вона жила в крихітному будинку зі своїми батьками, братами та сестрами, тому вирішила, що не може бути матір'ю. Дівчина подумала, що краще буде віддати дитину на удочеріння й це дасть кращої долі крихітці.

Ліза дійсно не скаржилася на своє життя, проте мріяла зустрітися із біологічною матір'ю. На пошуки вона зважилася тільки у 50 років. Раніше вона боялася втручатися в життя Сьюзен, а також не хотіла засмучувати прийомних батьків

Жінка звернулася за допомогою в програму "Long Lost Family", і завдяки їм змогла возз'єднатися зі своєю матір'ю. Вони зустрілися в одному з лондонських готелів і були неймовірно раді бачити один одного.

Я думаю, що це був найщасливіший день у нашому житті. Я ніколи не думала, що він настане. Те, що це нарешті сталося – чудо. Я змогла сказати Лізі, як сильно я її люблю, як сильно я любила її протягом 50 років. Вона завжди була в моїх думках, – повідомила Сьюзен.

Жінка боялася, що донька буде ображатися на неї. Проте Ліза зазначила, що ніколи не приховувала жодних образ і розуміла, що мама хотіла для неї кращого. "Ти зробила те, що вважала правильним. Я знаю, що ти хотіла як краще", – повідомила Ліза матері.

Відомо, що Сьюзен є ще 2 дітей – син Тоні та дочка Ліза, яка названа на честь першої доньки. Мати сподівається, що скоро Ліза зможе познайомитися з братом і сестрою. Дивіться відео першої зустрічі матері та доньки:

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...