До снаги: Лунін ухвалив рішення щодо свого майбутнього в "Реалі"

Український голкіпер "Реала" Андрій Лунін погодився подовжити контракт із мадридським клубом. Як повідомляє видання Relevo, 25-річний українець уже повідомив про своє рішення керівництву "вершкових". Документи будуть підписані найближчим часом.

Зазначається, що нова угода Луніна з "Королівським клубом" буде розрахована до 2029 року. Згідно з нею, зарплата Андрія суттєво збільшиться, проте конкретна сума не називається. Чинний контракт українця з "Реалом" спливає у червні 2025 року.

За інформацією джерела, український воротар вважає, що йому до снаги конкурувати з бельгійцем Тібо Куртуа за місце у стартовому складі "бланкос" на тлі успішного виступу цього сезону.

Водночас, представники Луніна та керівництво "Реала" очікують, що найближчим часом можуть надходити пропозиції від інших клубів щодо можливого трансферу українця, які вони готові розглянути.

Цього сезону Лунін зіграв 30 матчів за "Реал" у всіх турнірах, пропустив 28 голів та 12 разів відіграв "на нуль".

Андрій виграв конкуренцію в орендованого мадридським клубом у "Челсі" іспанця Кепи Аррісабалаги та став основним голкіпером "Реала", поки Куртуа відновлювся після травми. Бельгієць лище нещодавно повернувся на поле й провів за весь сезон тільки два матчі.

Нинішна кампанія складається для підопічних Карло Анчелотті дуже вдало. "Реал" виграв чемпіонат, Суперкубок Іспанії, а також вийшов до фіналу Ліги чемпіонів, де 1 червня на стадіоні "Вемблі" в Лондоні позмагається за трофей з дортмундською "Боруссією".

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...