До того як стала першою леді: Комік Володимир Шумко розповів про роботу з Оленою Зеленською в "Жіночому кварталі"

Володимир Шумко / Фото: Слава Дьомін/YouTube

Український комік і актор "Жіночого кварталу" Володимир Шумко розповів про роботу з Оленою Зеленською та якою вона була до того, як стала першою леді.

В інтерв'ю Славі Дьоміну він розповів про співпрацю із Зеленською, коли вона була головною редакторкою Жіночого кварталу.

"Мені здається, що Олена була максимально на своєму місці і вона дуже правильно керувала цим усім. Ми з нею давно бачилися. Ми зустрічалися з нею на якійсь всесвітній програмі, і я там був, і просто поговорили, як справи", — розповів він.

Шумко також розповів про знайомство з Володимиром та Оленою Зеленськими:

"У мене трепет був і з самого початку, коли ми познайомилися. Я навіть уявити не міг, що можу з ними працювати. Ми дуже класно і тепло познайомилися, і спілкувалися. А Володимир Олександрович був просто Вова. Він у мене тепер підписаний, як просто Зеленський", — повідомив він.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...