До того як стала першою леді: Комік Володимир Шумко розповів про роботу з Оленою Зеленською в "Жіночому кварталі"

Володимир Шумко / Фото: Слава Дьомін/YouTube

Український комік і актор "Жіночого кварталу" Володимир Шумко розповів про роботу з Оленою Зеленською та якою вона була до того, як стала першою леді.

В інтерв'ю Славі Дьоміну він розповів про співпрацю із Зеленською, коли вона була головною редакторкою Жіночого кварталу.

"Мені здається, що Олена була максимально на своєму місці і вона дуже правильно керувала цим усім. Ми з нею давно бачилися. Ми зустрічалися з нею на якійсь всесвітній програмі, і я там був, і просто поговорили, як справи", — розповів він.

Шумко також розповів про знайомство з Володимиром та Оленою Зеленськими:

"У мене трепет був і з самого початку, коли ми познайомилися. Я навіть уявити не міг, що можу з ними працювати. Ми дуже класно і тепло познайомилися, і спілкувалися. А Володимир Олександрович був просто Вова. Він у мене тепер підписаний, як просто Зеленський", — повідомив він.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...