До того, як стати зрадницею, була ще нахабною злодюжкою: Модний дизайнер Андре Тан розповів, як його обікрала Таїсія Повалій (відео)

Андре Тан

Андре Тан розповів, як його одного разу обманула співачка Таїсія Повалій, яка сьогодні активно підтримує політику Путіна. Про історію 20-річної давності він розповів у подкасті Аліни Шаманської "Розлючена&Розлучена".

Зокрема, як виявилося багато років тому співачка замовила у модельєра сукні, однак у результаті, нібито, залишилася незадоволена. Попри те, що Таїсія Повалій розкритикувала вбрання від Андре Тана, все ж її водій забрав одяг пошитий спеціально для співачки. Однак, єдине що, Повалій вирішила, що за цю роботу вона може не платити. Фактично співачка безкоштовно отримала дизайнерський одяг від Андре Тана.

"Це була дуже давня історія. Я зараз не хочу це навіть розповідати, але вже пройшло майже 20 років. Я просто пошив їй декілька суконь вона приміряла і сказала: ʼце не те, це не такʼ, і вона не заплатила за це, але забрала їх з собою, водій її забрав",- розповів Андре Тан.

Однак вже згодом все ж співачка одягла пошиту модельєром сукню на одну із вечірок. Там вона випадково зустріла і Андре Тана, якому залишилась винна гроші за одяг. Співачка цинічно заявила, що не мала іншого вибору, що одягнути, адже напередодні у неї порвалося вбрання в якому начебто планувала прийти на захід.

"Потім я її побачив у цій сукні на якійсь вечірці і підійшов і спитав: "Ну як вам? Не жме? Все гарно?". Вона сказала: "У мене розірвалася сукня в якій я хотіла прийти. І я так подумав, авжеж, у твоєму великому гардеробі була тільки сукня Андре Тана, яка тобі не дуже сподобалась. Я, як то кажуть, не злопамʼятний, але хату спалю",- сміючись згадав модельєр ситуацію зі свого життя.


Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...