До України йде антициклон: Синоптики розповіли, як зміниться погода на вихідних

Субота та неділя очікуються в Україні спекотними. Максимальна температура повітря сягатиме +29...33°C, а у південній частині до +33...36°C Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України.

"Погоду України визначатиме антициклон на ім'я Gustav, тому впродовж 27-28 липня домінуватиме скрізь суха сонячна погода. У понеділок, 29 липня, очікується відчутне зниження температури повітря. На півдні та сході послаблення спеки почнеться у вівторок, 30 липня", - написала вона.

Дещо свіжіше буде в суботу в західній частині, протягом дня +25...28°C, проте в неділю і там спека посилиться.

У Києві в суботу та неділю буде сонячно, сухо та спекотно. У денні години температура повітря коливатиметься близько +30°C.

"Ми вам показали його пошукову табичку": Клименко відповів, чому вбивця обрав першою жертвою Фаріон

п’ятниця, 26 липень 2024, 21:30

У списку потенційних жертв підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон був також народний депутат від партії "Слуга народу" Максим Бужанський, заявив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко на спільному брифінгу правоохоронців у Львові, передають Патріоти Укр...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 21:29

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...