До України йде атмосферний фронт: Синоптик розповіла, де зіпсується погода

В Україні у середу, 22 липня, очікується похолодання, яке принесе у більшості областей атмосферний фронт. Крім цього, там пройдуть дощі. Таким прогнозом на своїй сторінці у Facebook поділилася синоптикиня Наталія Діденко, передають Патріоти України.

"Оскільки фронт – холодний, то завтра в його тилу буде значно свіжішим повітря на півночі України, у західних областях й так не спекотно, а також дещо знизиться температура повітря на Вінниччині й частині Черкащини", – пояснила вона.

У цих районах та областях у середу повітря прогріється до +20… +25 градусів. На решті території – південь, схід та більшість центральних регіонів – втримається висока температура на рівні +25… +32 градусів.

Вітер 22 липня буде північно-західний, невеликий або помірний. Діденко зазначила, що потужний антициклон Albreght цього дня вперто випихатиме холодний атмосферний фронт. Тому опади ймовірні на Прикарпатті, а також Сумщині, Полтавщині, у Харківській та Луганській областях.

Тоді як більша частина України побуде у переважно сухій, максимум хмарній, погоді. У Києві середа теж очікується свіжішою, денна температура повітря знизиться до +22… +24 градусів. Вдень столиця вже опиниться у тиловій частині фронту, тому й дощі там малоймовірні.

Мілевський поновив кар'єру футболіста: Стало відомо, де він буде грати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:58

Колишній нападник київського "Динамо" та збірної України Артем Мілевський оголосив про повернення у футбол. 39-річний уродженець Мінська виступатиме за столичний медіаклуб IGNIS, передають Патріоти України. За IGNIS грають футбольні агенти та функціон...

Посол пояснив, чи приїде ТЦК шукати ухилянтів за кордоном

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:30

Після низки новин про те, що поза межами України може розпочатись процес ідентифікації військовозобов’язаних українців, яких поки не збираються зобов’язувати повертатись, дипломати розповіли деякі нові подробиці, передають Патріоти України. В коментар...