До України йде нова хвиля сильної спеки: Синоптикиня розповіла, коли чекати зміни погоди

До України повертається нова хвиля спеки. Вже за тиждень температура повітря може знову підвищитися аж до +40°. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України.

"За попередніми прогнозами, в Україну через тиждень, орієнтовно від 13-14 серпня, повернеться сильна спека. Температура повітря може досягати +32+37°. Подекуди вище", - йдеться у повідомленні.

Окрім того, за прогнозом синоптикині, 15 серпня стовпчики термометрів можуть піднятися 40° тепла. Попередньо, спека триматиметься недовго - вже від 19 серпня температура повітря знову стане більш комфортною.

В Україні АЗС готуються підвищувати ціни: Коли чекати на подорожчання пального

середа, 7 серпень 2024, 6:48

В Україні очікується зростання вартості пального. Причому вже найближчим часом. Причина - підвищення акцизів. Про це йдеться у звіті НБУ, передають Патріоти України. Втім, зазначається в ньому, через ефект бази порівняння, також зумовлений податковими...

Заява нумізматика спричинила "золоту лихоманку" в Британії: Люди риються в шухлядах у пошуках дрібної монети XX ст., за яку пропонують 140 000 фунтів стерлінгів (відео)

середа, 7 серпень 2024, 6:00

Британці розбагатіють, якщо продадуть на аукціоні дефіцитне пенні 1933 року випуску, розповів колекціонер старовинних монет. З його слів, відшукали ще не всі такі монети, тому шанс все ще лишається. . Житель Великої Британії зможе отримати 170 тис. фу...