До України йде похолодання зі снігом: Синоптикиня попередила про погіршення погоди

До України йде похолодання - з низькими температурами повітря і навіть опадами. Вже у середу, 16 листопада, у півночі та північному сході є ймовірність мокрого снігу. В інших регіонах можливий дощ. Про це повідомила народна синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України.

"Поєднання вологості та холодного повітря переводить дощ у мокрий сніг, що логічно й зрозуміло. Опади пройдуть 16 листопада у західних областях України, у північних, в другій половині - у центральній частині, на Харківщині та Одещині", - написала вона.

Натомість на у Луганській, Донецькій, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій областях та в Криму буде без істотних опадів.

Мокрий сніг у середу ввечері, 16 листопада, можливий і в столиці. "У Києві 16-го листопада очікується холодна волога погода з температурою повітря близько +5 градусів. Пройде дощ, ввечері можливий мокрий сніг", - повідомила Діденко.

За її словами, надалі температура повітря знижуватиметься. Щобільше - "до кінця тижня побільшає "мінусів".

Їх вивозили на катування: На Харківщині судитимуть вчительку, яка "здавала" українців під час окупації села

субота, 11 травень 2024, 6:58

У Харківській області судитимуть колишню вчительку молодших класів, яка під час окупації села "зливала" ворогу дані про українських патріотів. . Як повідомляє пресслужба Харківської обласної прокуратури, 57-річна мешканка села Лукʼянці Харківського ра...

Війна не завада? Кремінь назвав дві області України, де в школах досі вивчають російську мову

субота, 11 травень 2024, 6:50

Уповноважений із захисту державної мови України Тарас Кремінь повідомив, що в школах Харківської та Дніпропетровської областей учні досі вивчають російську мову. За його словами, це декілька закладів освіти, 45 класів та 768 дітей. Про це посадовець ро...