До України знову повернулася спека: Синоптики розповіли, які регіони прогріються найбільше

До Україні знову повертається спека. Впродовж тижня найспекотнішими обіцяють бути Південь та Схід України, а також Дніпро з районами, свіжіше повітря буде в західних областях. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила синоптикиня Наталія Діденко.

"27 липня, у вівторок, максимальна температура повітря становитиме +28+33 градуси. Лютих кусючих +37+39 не видно, проте +30+33 також попечуть людей, траву й дерева", - написала вона.

Щодо опадів, то за прогнозом Діденко, дощі очікуються лише у західній частині країни, а також торкнуться Вінниччини та Житомирщини. Решта території України належатиме сухій погоді. У Києві 27 липня передбачається близько +30 градусів. Дощ малоймовірний.

Австралієць здійснив заплив на каное виготовленому з величезного гарбуза (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 9:05

Житель австралійського штату Новий Південний Уельс організував сплав по річці на величезному гарбузі, повідомляє ABC News. . За словами Пікока, 407-кілограмовий гарбуз на ім'я Тормунд, названий на честь персонажа Гри престолів, став найбільшим гарбуз...

Оце так! Популярна спеція за вартістю наздогнала золото

четвер, 18 квітень 2024, 8:50

Одна з найпопулярніших у світі спецій - шафран - подорожчала до золотого рівня. Ці прянощі цінуються за складність виробництва. До того, ж як пише турецьке видання Haber Turk, вона здебільшого росте у країнах, де в останні десятиліття спотерігаються ко...