До уваги метеозалежних: Україну накрила найсильніша магнітна буря

В середу, 15 листопада, в Україну увірветься новий геомагнітний шторм.

Потужність бурі буде на рівні 4 балів. Вже 16 листопада її потужність підвищиться до майже 8-ми балів, повідомляє meteoagent.

Наступна хвиля геомагнітного шторму накриє Україну 22 листопада. Тоді її потужність буде на рівні 5-ти балів. На наступний день вона стане слабшою на один бал, але 24 листопада потужність бурі знову злетить. До 25 листопада включно потужність шторму буде на рівні майже 6-ти балів.

Під час магнітних бур у людей можуть виникати такі негативні симптоми: головний біль, запаморочення, нудота, біль у серці, слабкість і сонливість, біль у спині та суглобах, підвищений тиск, загострення хронічних захворювань.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...