До воріт було 30 метрів: Ексгравець збірної України забив шедевральний гол із дальньої відстані (відео)

У матчі дев’ятого туру групи Б Першої ліги 34-річний ексфутболіст збірної України Андрій Богданов допоміг Маріуполю перемогти Кремінь з Кременчука (2:1), інформують Патріоти України.

Півзахисник Маріуполя на 67-й хвилині успішно виконав штрафний удар. Богданов. приблизно із 30 метрів влучив м’ячем чітко у кут воріт суперників.

Нагадаємо, що вихованець Динамо Андрій Богданов свого часу провів одну гру за збірну України. Зазначимо, що наразі ФCК Маріуполь посідає третє місце у турнірній таблиці, маючи у своєму активі 11 очок. Клуб із Кременчука з 4 балами йде на передостанній восьмій позиції.

Катастрофа сталась після зльоту: У Пакистані розбився гелікоптер з трьома російськими пілотами на борту

субота, 28 вересень 2024, 16:17

У суботу, 28 вересня, у Пакистані розбився гелікоптер Мі-8 з трьома російськими пілотами на борту, щонайменше 6 людей загинули. Про це повідомляє Reuters, передають Патріоти України. В результаті авіакатастрофи, що сталася в нестабільному районі Північ...

Емігрантка з України разом із чоловіком керувала показом пропаганди РФ у Німеччині

субота, 28 вересень 2024, 15:51

Німецькі митники за дорученням прокуратури Карлсруе ліквідували нелегальний онлайн-сервіс, що транслював заборонені в Німеччині російські телеканали RT і "Россия 1". Про це повідомляє DW, передають Патріоти України. За даними видання, сервісом понад дв...