До втрати свідомості: У київському метро побили хлопця (відео 16+)

Інцидент стався між станціями "Оболонь" і "Почайна".

У київському метро підлітки до втрати свідомості побили 20-річного хлопця, який зробив їм зауваження через їхню поведінку. Про це повідомила прес-служба столичної прокуратури, передають Патріоти України.

Зазначається, що четверо людей, серед яких були неповнолітні, почали щось дуже голосно з'ясовувати між собою, використовуючи нецензурну лайку.

20-річний хлопець зробив їм зауваження, після чого підлітки накинулися на нього і почали бити руками та ногами. Хлопець втратив свідомість, проте нападників це не зупинило.

Правоохоронці встановили особи зловмисників, їм повідомлено про підозру за частиною 2 статті 296 (хуліганство, вчинене групою осіб) КК. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Останній спекотний день. Синоптики запевняють, що погода щміниться до кінця тижня

четвер, 2 травень 2024, 8:50

2 травня в Україні переважатиме мінлива хмарність без опадів. . Лише у Сумській, Харківській та Луганській областях вдень місцями пройде невеликий дощ, повідомили в Українському гідрометцентрі. . Вітер буде північно-східний, на заході країни - півден...

"Це так не працює": Вчений розповів, у чому шкідливість БАДів

четвер, 2 травень 2024, 8:39

Маркетологи в Україні найчастіше спекулюють на БАДах, називаючи їх засобами "для покращення здоров'я". Але біодобавки не такі корисні, як здається на перший погляд. Про це в інтерв'ю "РБК-Україна" розповів відомий генетик і біогеронтолог, кандидат біол...