До залізничничного фаху Сергія Лещенка ще рости і рости: Мінінфраструктури прокоментувало призначення 24-річної українки до наглядової ради "Укрзалізниці"

24-річну Валерію Шкабарову не призначали членом наглядової ради ПрАТ «Київ-Дніпровське міжгалузеве підприємство промислового залізничного транспорту». Про це у коментарі «Главкому» повідомила прессекретар міністра інфраструктури Владислава Криклія Оксана Герасимова, зазначають Патріоти України.

«Валерія Шкабарова зараз є заступником начальника управління цього підприємства. Інформація, яку розігнали ЗМІ про це призначення, є неправдивою. У неї немає жодного контракту як члена наглядової ради будь-якого підприємства», - підкреслила вона.

Герасимова також додала, що на цій посаді Шкабарова отримуватиме «трохи більше 20 тис. грн».

Як повідомлялося вчора, 24-річну Валерію Шкабарову (у дівоцтві Мельничук) призначили членом наглядової ради у ПрАТ «Київ-Дніпровське міжгалузеве підприємство промислового залізничного транспорту». Це приватне акціонерне товариство, 100% акцій якого належать державі в особі Міністерства інфраструктури. Відповідний наказ підписав міністр інфраструктури Владислав Криклій, пишуть ЗМІ. Наразі цього наказу на сайті відомства немає.

Зазначимо, що Шкабарова (в дівоцтві Мельничук) лише два роки тому закінчила Національний авіаційний університет. Зарплата члена наглядової ради на цьому підприємстві сягає 160 тис. грн в місяць. Шкабарову в розпорядженні визначено одним з трьох представників держави для забезпечення укладення цивільно-правових договорів.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...