Добра жінка врятувала пораненого мартина, але... померла через нього сама

На Кубі померла росіянка, яка взялася допомогати пораненому мартиру і спробувала врятувати птаха - у 37-річної Ксенії П. з Новосибірську запідозрили орнітоз. Жінка та її чоловік відправилися на курорт на день народження Ксенії, не підозрюючи, що ця поїздка буде для неї останньою, передають Патріоти України.

На відпочинку Ксенія, яка дуже любила тварин, знайшла пораненого мартина. Вона не змогла залишити птаха у біді і почала дбати про неї. Незабаром пернатий почав одужувати, і турботлива сибірячка зі спокійним серцем відпустила птаха. Але захворіла сама.

За словами подруги, у Ксенії підвищилася температура, до якої додався сухий кашель. Подібні симптоми можна спостерігати і при коронавірусі, але тест виявився негативним. Пізніше жінку вдалося помістити у лікарню, але медики не встигли їй допомогти.

«Лікарі, на жаль, не відразу зрозуміли, що це міг бути орнітоз», — зазначила приятелька. Орнітоз — гостре інфекційне захворювання, для якого характерна лихоманка, загальна інтоксикація, ураження легень, центральної нервової системи, збільшенням печінки та селезінки. Їм можна заразитися від птахів.

29 травня стало відомо, що Ксенія померла у кубинській лікарні. Останній пост в Instagram жінки присвячувався її роздумам на тему дня народження. Вона писала, що не відчуває себе на 37 років. Сибірячка зазначила, що нарешті у неї в житті все добре і вона щаслива: її оточують милі, добрі люди, у неї є улюблені тварини, робота та чоловік.

«У мене є минуле, сьогодення і майбутнє! І весь світ. <…> Я щаслива людина», — написала вона. Також Ксенія дякувала батькам, з якими у неї були непрості стосунки. Немов передчуваючи біду, вона розставила всі крапки над «i» і підвела підсумки. Сибірячка сподівалася, що діти зможуть успадкувати почуття гумору, передане їй померлим батьком. Але незабаром її життя обірвалося.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...