Добре підготувався: За одного з трьох затриманих "кур'єрів" з хабарем від Злочевського внесли 40 мільйонів застави

За колишнього директора з правових питань компанії Burisma Андрія Кічу, підозрюваного у справі про хабар у 6 мільйонів доларів керівництву НАБУ і САП, внесли заставу у розмірі 40,3 мільйони гривень, зазначають Патріоти України. У пресслужбі ВАКС УП уточнили, що підозрюваного вже звільнили з-під варти.

"Юридична компанія внесла заставу. Підозрюваного звільнили з-під варти. Але він має дотримуватися покладених на нього обов’язків", - уточнив керівник відділу комунікацій ВАКС Олесі Чемерис.

Нагадаємо, суд обрав запобіжні заходи для усіх трьох підозрюваних у справі щодо хабара керівництву САП і НАБУ. Всіх арештували з можливістю внесення застави:

  • Колишню керівницю одного з департаментів Державної фіскальної служби Олену Мазурову арештували з альтернативою застави у 120,024 млн гривень.
  • Відстороненого з посади першого заступника начальника головного управління Державної податкової служби в Києві Миколи Ільяшенка арештували на 2 місяці із альтернативою застави у 84 мільйони 80 тисяч гривень.
  • Колишнього директора з правових питань компанії Burisma Андрію Кічу арештували з можливістю внесення застави у 40,3 мільйона гривень.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...