"Добре, що є Путін": Викладачка вишу у Харкові потрапила у скандал через антиукраїнську позицію

Академія культури у Харкові. Фото: соцмережі.

Викладачка Харківської державної академії культури Наталя Сємєйкіна опинилася у епіцентрі скандалу через свої антиукраїнські висловлювання. Вона прокоментувала ситуацію на Донбасі в Мережі, повідомляють Патріоти України.

Волонтерка благодійного фонду "Харків з тобою" Ребека Бека на своїй сторінці у соцмережі поширила публікацію про те, "чому Путін лізе в Україну" та про "захист російськомовних громадян". Своє ставлення до цього у коментарях під дописом висловила доцентка Харківської державної академії культури Наталя Сємєйкіна. "Випендрьож і більше нічого. А куди лізуть не російськомовні?", - написала російською мовою викладачка.

Дописувачі Мережі намагалися пояснити доцентці, що малося на увазі у публікації, але у жінки була своя думка. "Полізли на Донбас Турчинов і вся банда. У мене там повно студентів, які пишуть правду. Добре, що є Путін, може всіх не добʼють", — написала Сємєйкіна.

У коментарях викладачку назвали ватницею. "Треба ще заслужити називатися ватою, оскільки у вас і таких визначень не буде. Нічого за 30 років самі не зробили і не навчилися. Тільки ображати і горлати кричалки. Принесіть щось таке, щоб з країни ніхто нікуди не тікав, нормально працював, навчався і лікувався. Особливо якщо з інтелектом не дуже", — зазначила викладачка академії культури.

У відповідь на це волонтерка запитала у Сємєйкіної "де та була останні 30 років?" і "що хорошого вона за цей час зробила для держави Україна?". Питання залишилося без відповіді. Згодом викладачка "підчистила" свої коментарі, але місцеві ЗМІ встигли їх заскринити.

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...