Добре, що поки нема податку на батьківські подарунки. Forbes оцінив статки святого Миколая: Потрапив би в ТОП-20 найбагатших українців

Видання Forbes оцінило статки святого Миколая. Якби він був українцем, то потрапив би до двадцятки рейтингу найбагатших громадян нашої країни, зазначають Патріоти України.

Йдеться саме про святкового персонажа, який приносить дітям подарунки. Forbes не брало до уваги статки реального прототипу святого Миколая — Миколая Мирлікійського Чудотворця та інших прообразів. Журналісти для аналізу обрали саме Україну та Польщу, оскільки лише там святий Миколай є ключовим персонажем зимових свят.

Як пише Depo.ua із посиланням на Forbes, статки святого Миколая оцінюються у $815 мільйонів.

У виданні підрахували, що цього року подарунки від Миколая для семи мільйонів дітей обійдуться в близько $143 млн (по $20 за один). Для шести мільйонів польських дорожче — $212 млн ($37 за подарунок відповідно).

У Forbes також врахували підприємства, які можуть виробляти солодощі та іграшки для дітей. Журналісти проаналізували фінансові показники низки публічних кондитерських компаній. Потужності з виробництва іграшок оцінили в $289 млн, солодощів — у $167 млн. У "копієчку" обходяться й резиденції Миколая на Одещині, Львівщині, Івано-Франківщині та в Полтаві.

Усього статки святкового персонажа оцінили в $815 млн. За таких розрахунків святковий персонаж потрапляє до двадцятки українських багатіїв.


Воєнні злочини тривають: У Криму росіяни влаштували облаву та мобілізували мусульман під час Ураза-байрам

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:30

Російські терористи у тимчасово окупованому Криму мобілізували місцевих мусульман під час Ураза-байрам. Про це у Telegram-каналі пише рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. За інформацією партизан, росіяни провели масову облаву на місцеве на...

В Україні чоловікам, які не сплачують аліменти, скасують відстрочку: Чому це рішення є справедливим

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:22

Відповідно до нового закону про мобілізацію, багатодітні чоловіки, які мають борги за аліментами, втрачатимуть право на відстрочку. Це справедливо стосовно тих батьків, які ухиляються від утримання дітей, але використовують їх як привід для відстрочки ...