​Добре, що президента Зеленського не було поряд: У Києві рвонув кіоск із шаурмою

Як відомо, Володимир Олександрович асоціює 1500-літній Київ як явище з запахом кавказької шаурми

Сьогодні, 9 липня, на столичній Оболоні поблизу виходу із метро «Героїв Дніпра» стався вибух. Рвонув газовий балон у кіоску, де продавали шаурму. Постраждалих немає, повідомляють Патріоти України з посиланням на «Київ оперативний».

На місце події працювали медики, пожежники та поліція.

Інцидент прокоментував депутат Київради Владислав Трубіцин, який очолює Постійну комісію з питань підприємництва, промисловості та міського благоустрою. Розповів, що відбулась розгерметизація газового трубопроводу від газового балона до верстата по запіканню м’ясної страви – стався спалах газоповітряної суміші.

Трубіцин пообіцяв, що якщо під час перевірки МАФів будуть виявлені порушення вимог пожежної безпеки, то «будуть розриватися договори на торгівлю. Адже ніхто не має права наражати на небезпеку людей», – обіцяє депутат.

Він також додав, що відтепер будуть прискіпливо ставитись до перевірок МАФів, які працюють законно, аби не сталося біди.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...