​Добре, що президента Зеленського не було поряд: У Києві рвонув кіоск із шаурмою

Як відомо, Володимир Олександрович асоціює 1500-літній Київ як явище з запахом кавказької шаурми

Сьогодні, 9 липня, на столичній Оболоні поблизу виходу із метро «Героїв Дніпра» стався вибух. Рвонув газовий балон у кіоску, де продавали шаурму. Постраждалих немає, повідомляють Патріоти України з посиланням на «Київ оперативний».

На місце події працювали медики, пожежники та поліція.

Інцидент прокоментував депутат Київради Владислав Трубіцин, який очолює Постійну комісію з питань підприємництва, промисловості та міського благоустрою. Розповів, що відбулась розгерметизація газового трубопроводу від газового балона до верстата по запіканню м’ясної страви – стався спалах газоповітряної суміші.

Трубіцин пообіцяв, що якщо під час перевірки МАФів будуть виявлені порушення вимог пожежної безпеки, то «будуть розриватися договори на торгівлю. Адже ніхто не має права наражати на небезпеку людей», – обіцяє депутат.

Він також додав, що відтепер будуть прискіпливо ставитись до перевірок МАФів, які працюють законно, аби не сталося біди.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...