"Добряче їх почистили": У напрямку Ірпеня ЗСУ серйозно відтиснули ворога від Києва

У столиці налагоджена оборона. Ракетні удари вдало збиває ППО, а Збройні Сили України відтискаютьворога від Києва,, передають Патріоти України.

Місто не припиняє облаштовувати оборонні позиції з багатьма "сюрпризами" для ворога. Про це в ефірі 24 каналу розповів командир батальйону тероборони Києва Петро Кузик.

ЗСУ відтискають ворога від Києва

Вчора, 27 березня, українські захисники в напрямку Ірпеня серйозно відтиснули ворога від Києва. За словами Кузика, можна сказати, що зараз відбувається закріплення. Почистили там, у тому напрямку, добряче, – наголосив командир батальйону ТрО.

Він пояснив, що у напрямку лівого берега українські військові теж працюють – чистять села, знищуючи ворога. "Зараз намагаємось перерізати шляхи постачання. Якщо це вдасться – буде ідеальна ситуація", – зауважив Кузик.

Яке покарання можуть ввести за відмову проходити ВЛК - пояснення

вівторок, 16 квітень 2024, 8:56

Правовий комітет Верховної Ради розглядає два законопроєкти, які передбачають посилити покарання для ухилянтів. Зокрема, за непроходження ВЛК пропонується ввести адміністративну, а також кримінальну відповідальність, передають Патріоти України. Про це ...

Обов'язкова ідентифікація в дії: Хто із пенсіонерів в Україні ризикує залишитися без виплат

вівторок, 16 квітень 2024, 6:52

Оформлення пенсійних виплат є важливим процесом, що вимагає від одержувачів регулярного підтвердження свого статусу. Про це повідомили в Головному управлінні Пенсійного фонду України у Вінницькій області, передають Патріоти України. Як кажуть чиновники...