"Доброго вечора, сонечко. Неймовірно щаслива подія!": Олег Винник спантеличив фанів неочікуваним постом в Instagram

Співак Олег Винник спантеличив прихильників першим за півроку постом у своєму Instagram, повідомляють Патріоти України.

Так, у фотоблогу виконавець, який у квітні цього року видалив зі своєї соцмережі абсолютно всі пости і відписався від усіх користувачів Instagram, розмістив допис. У ньому Винник повідомив, що повертає шанувальникам гроші за квитки на концерти, які були придбані 2021 року. Артист розповів, де і як глядачі зможуть це зробити.

Своєю чергою, фани поділилися на два табори у своїх думках стосовно вчинку Винника. Одні були раді, що їхній кумир нарешті вийшов з ними на зв'язок у Мережі: "Я рада, що сторінки улюбленого українського артиста нарешті "ожили"! Чекаю на продовження... ", "Доброго вечора, сонечко. Неймовірно щаслива подія, що наш любий артист знову має змогу бути на зв'язку, так щемно, до сліз", "Дякую, я завжди знала що за квитки можна не хвилюватися, це безцінно коли можна так довіряти і знати що не буде нічого поганого".

Проте інші юзери були спантеличені неочікуваною появою Винника і меседжа, який він опублікував: "Ви рік не переплутали?", " його сторінку зламали? Що це за цирк?", "Через два роки можна отримати гроші? А до цього де вони були?".

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...