Доброта та людяність - найважливіше в кожному житті: У Харкові бездомний дідусь став зіркою соцмереж, записавши зворушливе відео

У Харкові бездомний дідусь став зіркою соцмереж, записавши зворушливе відео

Бездомний з Харкова, фото якого в одних тапочках нещодавно облетіло Telegram-канали, став зіркою, записавши зворушливе відео. У кадрі чоловік щиро дякує людям за їх доброту і допомогу.

Відео з'явилося на Instagram-сторінці спільноти, що допомагає нужденним людям. Допомагати люди стали після одного фото в місцевому Телеграм-каналі.

"Цього дідуся можна зустріти в Кулиничах на площі Свободи. Стоїть в тапочках і гріється... Минулий раз пригостив його чаєм і тістечком. Не проходьте повз може у кого взуття є і зимова куртка? Вірю в силу телеграму", - був підписаний знімок.

Фото: у Харкові допомогли нужденному чоловікові (t.me/kharkiv_1654)

Пізніше добрі люди привезли чоловікові теплу куртку і купили йому мобільний телефон. Речі продовжують збирати для допомоги цій людині, а він сам шокований, що таке можливо.

"Я вам щиро вдячний за вашу сердечну участь, за те що ви мої проблеми взяли близько до серця. Ви мені допомогли... Але такого обвального доброзичливого ставлення людей... Я просто не здогадувався, що так багато можуть допомогти. Просто мої плечі не витримають всього. Мені по суті потрібна одна курточка, одна пара взуття", - каже чоловік.

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...

У WhatsApp поширюється нова шахрайська схема: Українцям розповіли, як вберегтися

четвер, 28 березень 2024, 10:48

У месенджері WhatsApp поширюється нова шахрайська схема, мета якої - отримати доступ до акаунтів користувачів. Про це повідомляє Центр протидії дезінформації, передають Патріоти України. Зазначається, що користувачі отримують повідомлення з посиланням ...