Добрий, ніколи не бився та усім допомагав: Про підозрюваного у вбивстві дівчинки на Київщині розповіли в школі (відео)

Хлопець раніше навчався в одній школі із вбитою дівчинкою.

Сусіди та співробітники школи, де вчився 15-річний підозрюваний у вбивстві 12-річної Софії Недобой на Київщині, запевнили, що хлопець був неконфліктним та добрим. Цьогоріч він закінчив 9 клас і вступив до коледжу, повідомляють Патріоти України.

Хлопець раніше навчався в одній школі із вбитою дівчинкою. Там розповіли, що вони товаришували. "Він був абсолютно безконфліктною дитиною, ніколи не бився. Брав участь у художній самодіяльності, у театральному кружку. Він дружив із дівчатами, був уважний, завжди з усмішкою", – пояснили співробітники.

Так, підозрюваний переїхав із мамою до Яготина, де трапилася трагедія, п'ять років тому з Києва. Сусіди говорять про хлопця також лише хороше. "Добрий хлопець, ніхто нічого ніде не підозрював. І вітався, і допомагав, попросиш – він допоможе", – сказав один із них.

Не на камеру місцеві розповіли, що стадіон і парк поблизу нього – популярні місця серед підлітків у місті. Тут вони часто збираються й випивають. Кажуть, слабоалкогольні напої хлопець із дівчиною пили й у вечір трагедії. Але коли вночі товариш підвозив підозрюваного додому, запаху алкоголю не чув.

Джерело: ТСН.ua

Очільник Міністерства культури розповів як збираються покарати Повалій, Лорак та інших зрадників України з артистичного цеху

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:58

Вже напрацьовано перелік людей, які можуть підпасти під дію закону, в разі його прийняття, щодо позбавлення високих звань і нагород за підтримку ворога - Росії. Про це сказав т.в.о. міністра культури та інформполітики Ростислав Карандєєв в ефірі телема...

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...