Добу провів у ТЦК: Головний редактор "Економічної правди" приєднується до Сил оборони

Головний редактор Економічної правди Дмитро Дєнков повідомив, що дійшов згоди з Білгород-Дністровським ТЦК і приєднається до бажаного підрозділу Сил оборони, передають Патріоти України.

«Ми знайшли спільну мову з Білгород-Дністровським ТЦК, і я незабаром приєднаюся до підрозділу, до якого хотів ще до цього інциденту», — написав Дєнков у Facebook.

Він додав, що незабаром розповість про подробиці. «Це найкращий для мене варіант», — сказав він.

Раніше УП повідомляла, що Дєнков близько доби перебував без зв’язку після затримання співробітниками ТЦК у Білгород-Дністровському Одеської області. За інформацією редакції, Дєнкова «затримали, забрали телефон і всі засоби зв’язку», він близько доби не виходив на зв’язок.

Українцям змалювали найгірший сценарій відключень на зиму: Ось до чого готуватись

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 23:55

Росія не полишає надій зруйнувати українську енергосистему. Тож якщо внаслідок пошкодження підстанцій будь-якої з підконтрольних Україні атомних електростанцій взимку її буде відключено, населення матиме не більше 4 годин світла на добу. А у найгіршому...

Німеччина вводить жорсткі правила для біженців з України: Що варто знати

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 23:40

З 1 січня 2025 року біженцям у ФРН знижуватимуть розмір допомоги (Bürgergeld) на 30% протягом трьох місяців, якщо вони відхилять розумну пропозицію щодо працевлаштування. Про це повідомляє ntv із посиланням на джерела в уряді країни, пише Deutsche Well...