Добивали пляшкою: У Росії дівчата по-звірячому вбили "подругу"

В Архангельську за підозрою у вбивстві 17-річної знайомої затримані дві 16-річні дівчини. Їх взяли під варту. Про це заявила прес-служба регіонального управління СКР, повідомляють Патріоти України.

Інцидент стався 29 червня біля залізничних колій по вулиці Партизанська. Одна з підозрюваних завдала потерпілій щонайменше два удари скляною пляшкою по голові й осколками скла по обличчю, після чого душила потерпілу. Друга підозрювана брала участь у вчиненні злочину, тримаючи жертву й передаючи подрузі предмети для завдання ударів і заподіяння смерті.

"У ході допитів неповнолітні підозрювані детально розповіли про обставини завдання тілесних ушкоджень, пояснивши свої дії неприязню до потерпілої, яка, на їхню думку, поводилася зарозуміло", — розповіли правоохоронці. За місцем проживання підозрюваних проведені обшуки, призначені необхідні експертизи.

"Намагатимуся домовитись": Український боксер-чемпіон зробив дивну заяву щодо Путіна

вівторок, 16 квітень 2024, 23:53

Тимчасовий чемпіон WBC Сергій Богачук відповів на запитання про те, що зробив би з російським диктатором Володимиром Путіним. Про це повідомляє Sport-express, передають Патріоти України. Сергія Богачука запитали, що б він зробив, якби його зачинили в о...

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...