Добивав бідолашну, навіть коли та впала: У Німеччині афганець із ножем напав на українку, завдавши важких поранень

Вбивця та його жертва не були знайомі

У Німеччині у Франкфурті 19-річний афганець із напав на 41-річну українку. Жінку було серйозно поранено ножем. Про це у вівторок, 11 червня, пише Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Відомо, що напад стався в понеділок близько 14.00 на набережній на березі Майна поруч із Європейським центральним банком.

"Жінка сиділа на лавці в парку, коли до неї ззаду непомітно підійшов молодий чоловік, схопив її за плече і без попередження завдав кілька ударів ножем у районі голови та шиї", - розповідає видання.

За даними поліції, злочинець і жертва не були знайомі один з одним. F.A.Z. пише, що постраждала жінка - українка і не знала нападника.

"Жінці вдалося звільнитися від захоплення нападника і відбігти на кілька метрів. Але вона впала на землю. Тоді підозрюваний наздогнав її і завдав своїй жертві, яка лежала на землі, іще кілька ударів ножем. Оскільки жінка кричала, перехожі кинулися їй на допомогу. У цей момент підозрюваний відпустив свою жертву і зник", - ідеться в матеріалі.

Очевидці надали жінці першу допомогу і викликали поліцію та службу порятунку.

"Для пошуку злочинця, який є громадянином Афганістану і, за чутками, родом із Баден-Вюртемберга, було задіяно поліцейський вертоліт. Зрештою його знайшли в кущах на Оскар-фон-Міллер-штрассе, недалеко від Європейського центрального банку", - вказують журналісти.

Окружний суд Франкфурта видав ордер на арешт за підозрою в замаху на вбивство з нанесенням тяжких тілесних ушкоджень. Підозрюваний перебуває під вартою. Про мотиви нападу поки що нічого не відомо.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...