Дочекались Великодня, щоб більше прочан прийняти: Почаїв вирішили "закрити" через спалах COVID-19

За останню добу кількість інфікованих у Почаєві зросла на 13 осіб.

У місті Почаїв Кременецького району Тернопільської області з 10 ранку 21 квітня вводиться заборона на в'їзд/виїзд через різке зростання захворюваності на коронавірус COVID-19. Таке рішення ухвалив на позачерговому засіданні Кременецький районний штаб із надзвичайних ситуацій, передають Патріоти України.

За останню добу кількість інфікованих у Почаєві зросла на 13 осіб. "Зважаючи на це і на порушення карантинних умов під час Великодніх богослужінь на території Почаєва, на позачерговому засіданні ухвалено рішення про введення режиму заборони в’їзду/виїзду з міста і в місто Почаїв. Просимо почаївчан повернутись у місто і залишатись вдома. А гостей просимо негайно покинути Почаїв", – заявив заступник голови Кременецької райадміністрації В’ячеслав Онишкевич.

Контрольно-пропускні пункти в Почаєві будуть патрулювати військовослужбовці Кременецького військового комісаріату. Там працюватимуть і рятувальниками, які мають проводити дезінфекцію та знезараження транспортних засобів. Крім того, у Почаєві з 21 квітня запроваджують пропускну систему.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...