Дочка екс-регіонала та власника копанок: Спливла інформація про мажорку, яка влаштувала ДТП у Києві (фото)

Сергія Євтягіна в мережі називають власником копанок у селищах Булавінка й Ольховатка Донецької області, а також зятем кримінального авторитета з Єнакієвого.

ДТП за участю Владислави Євтягіної у Києві. Фото: соцмережі.

Сергій Євтягін, батько 19-річної співзасновниці "Шахти Петровської" Владислави Євтягіної, яка влаштувала ДТП на Porsche в Києві, був депутатом Єнакіївської міськради від "Партії регіонів". Він також є кінцевим бенефіціарним власником ТОВ "Акцент-центр" у Києві, повідомляють Патріоти України.

Так, згідно з опублікованими даними про фірму, Сергій Федорович Євтягін зареєстрований у місті Вуглегірськ у Бахмутському районі Донецької області, контрольованому "ДНР". Цю ж особу вдалося знайти в одній із соцмереж. На сторінці чоловік вказав те саме місто, а також поділився фото з дочкою.

У 2013 році один із сайтів вірян РПЦ Горлівки писав, що депутат допоміг будівництву центрального храму Вуглегірська. "Завдяки його сприянню, всього за три роки були повністю зведені стіни церкви", – йдеться в повідомленні.

Євтягіна в мережі називають власником копанок у селищах Булавінка й Ольховатка Донецької області, а також зятем кримінального авторитета з Єнакієвого.

Нагадаємо подробиці ДТП:

  • Porsche на швидкості зачепив відбійник і перелетів через паркан. Машина перекинулася на дах на вулиці Старонаводницькій.
  • Незабаром з'ясувалося, що в момент аварії в столиці дівчина-водій перебувала в стані алкогольного сп'яніння, а також намагалася відкупитися за 100 доларів у потерпілого.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...