Дочка глави сільради та кальянщик: Подробиці про молоду пару, яку вбили в квартирі в центрі Маріуполя (фото)

Загибель 19-річної дівчини і 23-річного хлопця, тіла яких виявили 27 лютого в орендованій квартирі в Маріуполі, потроху обростають чутками. Поліція поки тримає паузу. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт міста Маріуполь.

За словами знайомих загиблої дівчини, її ім'я - Аліна Б. Вона родом з села Комишувате Мангушського району. Батько Аліни, нібито, раніше обіймав пост глави сільської ради. В останні роки дівчина жила в Маріуполі, вчилася в технікумі.

Також з неофіційних джерел відомо, що загиблий 23-річний Данило працював кальянщиком в одному з караоке-барів Маріуполя, де Аліна була частою відвідувачкою.

"Чи були молоді люди в тривалих відносинах - невідомо. За однією з версій, пара розлучилася, а в день загибелі - вони вирішили знову зустрітися і "випити коньячку". Але ця версія може виявитися лише плітками", - йдеться у матеріалі.

Також повідомляють, ніби двері в квартирі були замкнені, а ключ був всередині. "Дівчина лежала у ванній і у неї було спалене обличчя, у хлопця було перерізане горло. Офіційних даних про причини смерті і кількість ножових поранень поліція досі не повідомила", - зазначають у повідомленні.

Зазначається, що в поліції офіційних версій поки не називають, але обіцяють повідомити вже найближчим часом. "Тіла загиблих виявив 25 лютого господар квартири, який здавав її подобово. Він забив на сполох, коли квартиранти йому не віддзвонили. На тілах хлопця і дівчини виявлені сліди насильницької смерті", - заявили в поліції.

Зазначається, що за фактом відкрито кримінальне провадження з попередньою кваліфікацією п.1 ч.2 ст. 115 Кримінального кодексу України, а саме умисне вбивство двох або більше осіб. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років.

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...