Дочка Олі Полякової зізналася, скільки заробляє у соцмережах та де планує вчитися (відео)

Наступного року Маша планує вступити до одного з найпрестижніших музичних вишів Америки.

Дочка Олі Полякової Маша в інтерв'ю програмі Зірковий шлях на каналі "Україна" розповіла, скільки заробляє в соціальних мережах та де планує навчатися після закінчення школи, повідомляють Патріоти України.

За рекламу в Stories 15-річна Маша отримує 600 гривень, а за публікацію — 1600. «Гроші я заробляю для того, щоб могла сходити на шопінг. Нещодавно придбала собі AirPods Pro», — каже дівчина.

Час від часу донька Полякової публікує провокативні фото і деколи зіркова мама не схвалює такі світлини та просить Марію видалити пости. Полякова шість років тому допомогла доньці створити особистий аккаунт.

«Тоді у мене був досить складний період — у мене взагалі не було друзів. Я була дуже самотньою дівчинкою. І ось так я могла говорити з кимось. Я досить закрита людина, тому що було багато ситуацій, коли люди зі мною спілкувались лише заради того, щоб познайомитись із мамою чи пропіаритись», — зізнається Маша Полякова.

Наступного року Маша планує вступити до одного з найпрестижніших музичних вишів Америки. Рік навчання в Brooklyn college в Бостоні коштує близько 14 тисячі доларів. «Взагалі у цьому університеті велика проблема з гуртожитком. Треба, щоб пощастило з людьми, з якими ти будеш жити. Співаки, музиканти — це велика конкуренція. А отже, вони можуть тобі насолити. Тому я хочу жити окремо у гуртожитку, це дещо дорожче, але я хочу оплачувати самостійно», — розповіла дівчина.

Пам'ятник вже виготовлено: Одеса відмовила у встановленні погруддя Герою, який підірвав разом із собою Генічеський міст на початку повномасштабного вторгнення (фото)

неділя, 28 квітень 2024, 15:18

Історико-топонімічна комісія при виконавчому комітеті Одеської міської ради відмовила у встановленні погруддя Віталія Скакуна, який на початку повномасштабного вторгнення підірвав разом із собою Генічеський міст, щоб зупинити ворога. Про це повідомив г...

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми

неділя, 28 квітень 2024, 14:18

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми, які забезпечували діяльність проведення азартних ігор та на яких розміщувались ресурси онлайн казино без відповідної ліцензії. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора, передають Патріоти...