Додому після свідчення в поліціїї не дійшла: На Дніпропетровщині загадково зникла мати хлопчика, якого знайшли мертвим у колекторі

Матір 8-річного Ібрагіма Огли, тіло якого після тижневих пошуків знайшли у закинутому каналізаційному колекторі у Покрові на Дніпропетровщині, після смерті сина зникла. Вона дала свідчення у поліції і після цього вдома більше не з'являлася, повідомляють Патріоти України.

Досі так і не вдалося з'ясувати, чому жінка звернулася до правоохоронців лише через чотири дні після зникнення сина. Джерела журналістів зазначили, що мати Ібрагіма нібито запевнила копів, що перевірила вже і закинуту будівлю поруч із житлом, і сам колектор.

Водночас собаки, що взяли слід, привели кінологів саме до каналізаційних мереж, а тіло дитини було засипане сміттям. "Вочевидь, аби приховати. Сусіди родини кажуть: в останні місяці маму з хлопцем майже не бачили", – вказано у матеріалі.

Як пишуть журналісти, після допиту у правоохоронців жінка більше не поверталася додому. "Сусіди кажуть, 33-річна річна жінка не працює і зловживає алкоголем. До неї часто приходять гості і майже щоразу це закінчується бійкою та приїздом патрульних. Втім, про те, що хлопець росте в неналежних умовах, – до соцслужб жоден із сусідів не скаржився", – йдеться у розслідуванні.

Слідів насильницької смерті на тілі хлопчика немає. Що спричинило його загибель, стане відомо лише після проведення всіх експертиз. У поліції справу розслідують як вбивство, додали журналісти.

Джерело: ТСН.ua

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...