"Додому повернетеся вантажем 200 або 300": Російький окупант поскаржився, що командири обдурюють контрактників

Російське керівництво обдурює своїх контрактників, щоб втримати на війні в Україні. Вони автоматично продовжують їм контракти, які закінчилися ще до початку бойових дій. І коли солдати протестують та хочуть відмовитися воювати – погрожують арештом за дезертирство. Про це розповів російський окупант у розмові з дружиною, яку перехопила СБУ, передають Патріоти України.

"Ви додому повернетесь або вантажем 200, або вантажем 300, або від семи до дванадцяти (років в'язниці)", – цитує свого командира російський контрактник. У розмові з дружиною він скаржиться, що такого не було навіть у Чечні, і каже, що солдати готові бунтувати, самовільно покидаючи службу. "Як приїдемо до Білорусі, просто тупо сам квиток на потяг куплю і сам поїду додому", - додає окупант. Увага! На аудіо присутня ненормативна ексика, особам до 18 років прослуховування не рекомендується.

Ще на початку лютого загарбник встиг підписати рапорт на звільнення, утім його все ж відправили "на навчання", пообіцявши завершити їх до 20 числа. "Натомість вже кінець березня, а вояка в Україні, на війні, яку керівництво вперто називає "спецоперацією", - зазначають в СБУ.

Тож російський військовий просить дружину допомоги: "Зателефонуй до московської комендатури, уточни: контракт продовжуєються у випадку війни, а це не війна, а спецоперація". "Та поки росіяни шукають спосіб, як не воювати в Україні – даємо їм підказку: можете здатися у полон", - резюмували в спецслужбі України.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...