"Додому повернетеся вантажем 200 або 300": Російький окупант поскаржився, що командири обдурюють контрактників

Російське керівництво обдурює своїх контрактників, щоб втримати на війні в Україні. Вони автоматично продовжують їм контракти, які закінчилися ще до початку бойових дій. І коли солдати протестують та хочуть відмовитися воювати – погрожують арештом за дезертирство. Про це розповів російський окупант у розмові з дружиною, яку перехопила СБУ, передають Патріоти України.

"Ви додому повернетесь або вантажем 200, або вантажем 300, або від семи до дванадцяти (років в'язниці)", – цитує свого командира російський контрактник. У розмові з дружиною він скаржиться, що такого не було навіть у Чечні, і каже, що солдати готові бунтувати, самовільно покидаючи службу. "Як приїдемо до Білорусі, просто тупо сам квиток на потяг куплю і сам поїду додому", - додає окупант. Увага! На аудіо присутня ненормативна ексика, особам до 18 років прослуховування не рекомендується.

Ще на початку лютого загарбник встиг підписати рапорт на звільнення, утім його все ж відправили "на навчання", пообіцявши завершити їх до 20 числа. "Натомість вже кінець березня, а вояка в Україні, на війні, яку керівництво вперто називає "спецоперацією", - зазначають в СБУ.

Тож російський військовий просить дружину допомоги: "Зателефонуй до московської комендатури, уточни: контракт продовжуєються у випадку війни, а це не війна, а спецоперація". "Та поки росіяни шукають спосіб, як не воювати в Україні – даємо їм підказку: можете здатися у полон", - резюмували в спецслужбі України.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...