"Догоджав шефу" заради кар'єри: Співробітник Рівненського військкомату постачав своєму керівнику амфетамін

Співробітника Рівненського райвійськкомату підозрюють у постачанні наркотиків своєму керівнику. За даними слідства, чоловік робив це безоплатно, щоб «догодити шефу». Про це повідомляє пресслужба ДБР, передають Патріоти України.

«Співробітники ДБР повідомили про підозру начальнику структурного підрозділу Рівненського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, який систематично постачав своєму керівнику наркотики», — йдеться у повідомленні.

Правоохоронці нагадали, що під час проведення розслідування щодо побиття солдата на Рівненщині у керівника Рівненського районного ТЦК і СП правоохоронці вилучили вісім пакетів з амфетаміном.

«Під час досудового розслідування було виявлено, що посадовець мав, так би мовити, свого дилера з підлеглих військовослужбовців», — стверджує ДБР.

За даними слідства, начальник структурного підрозділу систематично привозив різні дози амфетаміну керівнику, а в окремих випадках залишав так звані «закладки». Правоохоронці додали, що грошей за психотропи чоловік не отримував, а в такий спосіб лише «намагався догодити шефові, у майбутньому розраховуючи на прихильність, службові привілеї та можливе просування кар'єрними сходами».

У розмовах і повідомленнях співробітники Рівненського райвійськкомату, за словами ДБР, використовували «піратський сленг», наркотики називаючи «білою міткою», а одне одного — за вигаданими прізвиськами.

Начальника структурного підрозділу Рівненського районного ТЦК і СП підозрюють у незаконному придбанні та збуті психотропних речовин у великих розмірах, вчинений за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 307 КК України). Стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років з конфіскацією майна. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу та відсторонення від посади.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...