"Договори розірвати, відрізати світло та воду": Мер Конотопа через коронавірус оголосив війну священникам РПЦ (відео)

Артема Семеніхіна обурили дії окремих священиків, які замість того, щоб провести служби онлайн, звуть громадян до церкви святити паски.

Артем Семеніхін. Фото: Гордон.

Мер Конотопа прийшов в лють дізнавшись, що в порушення карантинних законів, священики церков Московського патріархату закликають людей приходити на освячення пасок. У мережі з'явилося відео, як мер містечка на Сумщині, свободівець Артем Семеніхін надиктовує своєму помічникові список термінових справ, які той повинен зробити, повідомляють Патріоти України.

З контексту стає зрозуміло, що Семеніхіна обурили дії окремих священиків, які замість того, щоб провести служби онлайн, звуть громадян до церкви святити паски. Мер вимагає написати на всіх них заяви в поліцію, розірвати домовленості оренди на земельні ділянки і відключити світло і воду.

На окупованій Луганщині росіянин зґвалтував та жорстоко вбив 17-річну дівчину

вівторок, 7 травень 2024, 10:56

Росіянин зґвалтував і вбив ударом ножа в серце 17-річну дівчину Анастасію, яка проживала в тимчасово окупованому місті Ровеньки Луганської області. Про це інформує російський Telegram-канал ASTRA, передають Патріоти України. Зазначається, що кілька дні...

У ТЦК на Дніпропетровщині помер чоловік нібито від нападу епілепсії - родичі кажуть, що його били

вівторок, 7 травень 2024, 9:57

На території Саксаганського ТЦК Кривого Рогу раптово помер військовозобов’язаний. У військкоматі стверджують, що в нього стався епілептичний напад. Про це йдеться в заяві Дніпропетровського обласного ТЦК та СП, передають Патріоти України. Там заявили, ...