Договорився? Дружина Зеленського потрапила до лікарні через коронавірус з двобічною пневмонією

Олену Зеленську госпіталізували через коронавірус

Дружину президента України Олену Зеленську 16 червня госпіталізували через коронавірус. У неї діагностували двосторонню пневмонію.Перша леді перебуває у лікарні Києва в стабільному стані, повідомили в прес-службі Офісу президента, передають Патріоти України.

"Наразі діагноз Олени Зеленської: COVID-19. Позагоспітальна двобічна полісегментарна пневмонія середнього ступеня важкості. ДН 0. Дотації кисню не потребує. Стан стабільний", – йдеться в повідомленні.

Відзначається, що Зеленська перебуває в ізоляції, під наглядом лікарів. Чергові ПЛР-тести на COVID-19 у Володимира Зеленського та дітей, проведені 15 червня, показали негативний результат.

Олену Зеленську госпіталізували через коронавірус

Олену

88-річний українець пішки залишив рідне селище в окупації, щоб не отримувати паспорт РФ

четвер, 25 квітень 2024, 5:00

Коли російські загарбники зайшли до частини Очеретиного, у Івана Яковича та його сусіда забрали документи. 88-річний чоловік вийшов з окупованої частини селища Очеретине Донецької області, аби не отримувати громадянство РФ. Про цю історію розповів очіл...

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...