Догрався: Любителя "русского міра" звільнили з посади викладача в Одеському університеті імені Мечникова

Любителя "русского міра" Дениса Ситнікова звільнили з посади викладача в Одеському університеті ім. Мечнікова. Окрім цього, українофоб з "Одеської юридичної академії" Сергій Шубін отримав догану, його теж можуть звільнити. Скандальна викладачка Євгенія Більченко буде звільнена з посади професора кафедри культурології та філософської антропології НПУ ім. Драгоманова вже 20 вересня. Про це повідомляє народний депутат Наталія Піпа на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Політик отримала відповідь від Державної служби якості освіти України на своє звернення щодо викладачів, які поширюють українофобні висловлювання в університетах. За результатами перевірок роботу втратили одразу три особи.

"Я не "поліція моралі"... Я людина, яка любить свою країну, мову, історію. Вболіваю за нашу освіту і роблю все від мене можливе, щоб її покращити. За кілька днів студенти повернуться до навчання. І я не хочу, щоб на восьмому році війни вони чули з вуст деяких викладачів, що "українська мова - блювота", що "мовний закон - лімфовузол на тілі онкохворої американської колонії", а "Крим - це Росія", - зазначила нардеп.

Так, Євгенія Більченко відсторонена від роботи, а з 20 вересня 2021 року звільнена з посади професора кафедри культурології та філософської антропології НПУ ім. Драгоманова. Сергій Шубін отримав догану, також наразі розглядається рішення щодо його звільнення з посади завідувача кафедри гуманітарних дисциплін Миколаївського інституту права НУ "Одеська юридична академія". А Деніс Ситніков - звільнений з 31 серпня 2021 року з посади доцента кафедри цивільно-правових дисциплін Одеського НУ ім. Мечникова, вказано у дописі Піпи.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...