Догрався. Повинен здати мандат: "Слуги народу" накинулися на ресторатора Тищенка

Народні депутати від "Слуги народу" розкритикували свого колегу по фракції Миколу Тищенка, який оскандалився прийняттям гостей своєму київському ресторані “Велюр” на тлі дії карантинних обмежень. Про це у себе в Facebook написали нардепи Богдан Яременко та Гео Лерос, передають Патріоти України.

За словами Яременка, ресторан “Велюр” не продає їжу з допомогою доставки, тому його відкриття вже можна вважати порушенням. У зв’язку з цим депутат вважає, що Тищенко повинен визнати свої порушення, вибачитися та сплатити штраф за кожен день роботи свого ресторану в умовах карантину.

“Пояснення, що ресторан працює як штаб, породжує ще більше проблем. Микола Тищенко претендує на те, що очолює якийсь київський виборчий штаб Слуги народу. Так само потрібно пояснити, що в цьому штабі робили депутати СН, які не мають відношення до виборів у Києві, а тим більше – представники інших фракцій? Ще більше питань викликає присутність в “велюровому штабі” бізнесменів”, – написав Яременко.

У свою чергу нардеп Гео Лерос звернув увагу на те, що одним з відвідувачів ресторану Тищенка в період карантину був “хрещений батько тендерної мафії” часів Віктора Януковича Антон Яценко. На думку нардепа, його колега Микола Тищенко повинен скласти депутатський мандат і продовжити займатися ресторанним бізнесом.

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...

"Люди занадто розслабились": Росіянин, який воює за Україну, розповів, що його розчаровує у цивільних українцях

четвер, 28 березень 2024, 19:28

Росіянин, який від 2014 року воює за Україну, боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів, що українцям потрібно знову стати єдиним цілим, як це було 2022 року, щоб перемогти Росію, передають Патріоти України. "Барсік" наголосив, що на початку війни ук...