"Доярка про НАТО розказала": Полонений окупант спробував пояснити, чому пішов убивати українців (відео)

Російський військовий, який опинився у полоні в Україні, зізнався, що прийшов захищати "братній народ" від військ НАТО. Про те, що військовий контингент Північноатлантичного блоку "гнобить громадян" на території нашої країни, окупант дізнався... від доярки, передають Патріоти України.

"Феєричний" діалогопубліковано на YouTube-каналі Патреона після допиту військовополоненого. Мобілізований цілком серйозно стверджує, що у нього не було приводу сумніватися в словах працівниці фізичної праці, оскільки вона "доросла людина".

Як зазначив окупант, 30-річна доярка сама дізналася про присутність НАТО в Україні з газет. Вона негайно передала цю інформацію співробітникові, після чого той рішуче налаштувався на війну."А тобі доярка авторитет чи що?" – запитує у загарбника автор допиту. "Ну ми ж разом працюємо", – зауважив мобілізований, "блиснувши" приголомшливою ерудицією.

Чи буде "бонус" після Великодня? Скільки вихідних українці матимуть у травні - пояснення

середа, 24 квітень 2024, 10:24

У 2024 році християни східного обряду (греко-католики і православні) святкуватимуть Великдень у неділю, 5 травня. Зазвичай після святкування, у понеділок, українці мали вихідний, передають Патріоти України. Раніше у Кодексі законів про працю було зазна...

У Румунії ведмідь ледве не загриз іноземну туристку, яка хотіла зробити з "милим створінням" селфі (відео)

середа, 24 квітень 2024, 9:40

У Румунії британська туристка, імʼя якої не називають, ледь не залишилася без руки через любов до фотографування диких тварин, а саме – ведмедя. Інцидент закінчився пораненням, яке не загрожує життю 72-річної жінки. . Під час шпиталізації вона розпов...