"Доїдали в Макдональдсі залишки гамбургерів": Друг дитинства поділився шокуючими подробицями ранніх років Криштіану Роналду

Життя п'ятиразового володаря "Золотого м'яча" португальця Криштіану Роналду, який завоював із "Аль-Насром" Кубок чемпіонів, не завжди було таким яскравим, як за час його виступів на професіональному рівні, передають Патріоти України.

Друг дитинства Криштіану, Фабіу Паїм, який молодший за Роналду на три роки, розповів, як вони з майбутньою зіркою світового футболу бігали шукати їжу в Макдональдс. «Виступаючи в академії „Спортинга“, ми жили на стадіоні, — наводить спогади Фабіу видання The Sun. — І вечорами ми бігали, щоб дешево купити прострочені гамбургери, які вже нікому не були потрібні. У „Спортингу“ знали про це та не перешкоджали нам».

Незважаючи на різницю у віці, хлопці товаришували один з одним. «Нам було добре разом, справді добре. Футбол тоді був для нас не таким серйозним заняттям. Але, незважаючи на це, я пам'ятаю Криштіану як працелюбну, віддану своїй справі людину, яка хотіла бути кращою. Він завжди був таким, дуже засмучувався, коли програвав. У підсумку всі докладені зусилля привели його туди, де він зараз», — додав Фабіу про свого друга.

А перед Євро-2004, який став першим великим турніром для Роналду у складі збірної, за яку він згодом зіграє 203 матчі та заб'є 127 м'ячів, хлопці вирушили разом у відпустку. «Перед тим, як він вирушив до розташування збірної для підготовки до чемпіонату Європи, ми махнули до Бразилії й добре відпочили там. Думаю, якби я був старшим на той момент (Роналду було 19 років, а Паїму — лише 16. — Авт.), то теж міг опинитися у складі національної команди», — поскаржився Паїм.

У підсумку Роналду побив безліч рекордів у футболі, залишаючись і в свої майже 39 років затребуваним у грі мільйонів, а ось кар'єра Паїма не склалася. Рахуючись у безлічі клубах, у тому числі побувавши й у лондонському «Челсі», а також захищаючи кольори юнацьких та молодіжних збірних Португалії, Фабіу ледве награв за всі роки 100 матчів на професіональному рівні. А в 2019-му взагалі загримів за грати після того, як у нього в Ешторілі було виявлено невизначену кількість заборонених наркотиків — щоправда, потім Паїма виправдали через брак доказів.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...