"Доісторичне чудовисько": У Парижі біля Лувра зловили в Сені величезну рибу (фото, відео)

Коли рибалка витягнув величезну рибу з річки Сена, навколо почали збиратися люди, які були шоковані, і не вірили в те, що відбувається.

У французькій столиці спіймали величезну рибу, яку місцеві жителі називають справжнім чудовиськом. Ця риба великих розмірів не схожа на ту, яку французькі рибалки ловлять кожен день. Про це повідомили журналісти Daily Mail, передають Патріоти України.

Неподалік від музею Лувру у французькій столиці був спійманий величезний сом довжиною з людину. Коли рибалка витягнув величезну рибу з річки Сена, навколо почали збиратися люди, які були шоковані, і не вірили в те, що відбувається.

Один з місцевих жителів кричав про те, що це справжній Лох-Несс з Сени. Люди вважають, що це не просто риба, а доісторичний динозавр і чудовисько.

Ліна Ловіс Нільссон, яка була очевидцем того, що відбувається, передбачає, що це одна з найбільших риб, які коли-небудь були виловлені в центрі французької столиці. Жінка з'ясувала, що довжина найбільшого сома, якого спіймали в Сені, становила 1,9 метра.

Сом, який був зловлений біля Лувра, приблизно таких розмірів. Жінка стверджує, що ніколи не бачила нічого подібного. У 2015 році італійські ЗМІ повідомили, що місцевий рибалка зловив в річці По найбільшого сома. Вага риби склала приблизно 120 кілограм. Ця риба потрапила в список найбільших уловів сучасності.

Сумнівний крок: Експерт пояснив, які обмеження чекають на українців призовного віку за кордоном і як їм діяти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:50

Чоловіки призовного віку, які перебувають за кордоном, для будь-якої взаємодії з державними органами тепер мають повертатися до України. За кордоном наразі недоступні будь-які консульські послуги, окрім видачі документа для повернення. З точки зору пра...

"Не терпіла зухвальства і зайвого пафосу": На фронті загинула військовослужбовиця та журналістка Алла Пушкарчук

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:22

Дівчина пішла на війну ще у 2014-му, залишила світ мистецтва, навчання в університеті Карпенка-Карого і омріяну кар'єру театрознавиці. . За словами Крапивенка, коли Пушкарчук взяли в команду "Тижня", вона зросла від новинаря до повноцінної культурно...