Докаталась: 24-річна зірка "Орел і Решки" потрапила в ДТП в окупованому Криму (відео)

Російська співачка, блогерка та ексведуча тревел-шоу "Орел і Решка" Клава Кока потрапила в ДТП в анексованому Криму. Інцидент трапився в Ялті. Артистка заявила, що у неї підозрюють струс мозку. Про це вона повідомила в Stories, передають Патріоти України.

"Болить голова і шия. Намагалися встигнути з аеропорту на захід в Ялту. Загалом ось така ось веселуха", – поділилася співачка.

Блогерка зазначила, що ця аварія стала першою в її житті, і закликала підписників не поспішати на дорогах та дотримуватися правил дорожнього руху.

Відзначимо, Клава Кока є артисткою російського лейбла Black Star протягом чотирьох років, проте популярність прийшла до неї тільки у 2019-2020 роках. Співачка випустила кілька хітів, які займають перші рядки чартів. Також вона разом з українським ведучим Колею Сергою вела шоу "Орел і Решка. Морський сезон". Через кілька випусків її замінили іншою зіркою – Марією Гамаюн. У той же час Клава Кока стала ведучою проєкту "Орел і Решка: по морях з Клавою Кокою".

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...