"Доктор смерть": П’яний чоловік врізався в електроопору на викраденій "швидкій"

У Чернівецькій області правоохоронці затримали п’яного чоловіка, який незаконно заволодів автомобілем швидкої медичної допомоги і, керуючи ним, врізався в електроопору, повідомляють Патріоти України.

Так, пригода сталася 14 травня у місті Герца. За інформацією правоохоронців, службовий автомобіль «УАЗ-3962» був припаркований біля приймального відділення Герцаївської центральної районної лікарні. Зловмисник незаконно заволодів автотранспортом та, керуючи машиною, здійснив наїзд на електроопору.

«На місці події слідчо-оперативна група встановила особу 42-річного жителя села Круп’янське, задокументувала правопорушення та опитала свідків події. Результати медичного огляду підтвердили, що викрадач під час вчинення злочину перебував у стані алкогольного сп’яніння», – повідомили у прес-службі поліції.

У поліції за цим фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до п’яти років.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...