"Документы предоставьте!": П'яний кримчанин протягнув поліцейського на автомобілі (відео)

Правоохоронець зміг втриматися на машині, яка з великою швидкістю їхала по дорозі, а потім і зупинити правопорушника.

П'яний кримчанин протягнув поліцейського на автомобілі. Фото: скріншот з відео.

У Криму поліцейський намагався зупинити п'яного водія, але той збив правоохоронця і протягнув його на двері своєї машини. Про це повідомляє Керчь.ФМ, передають Патріоти України.

Правоохоронець помітив автомобіль, по траєкторії якого стало ясно, що водій знаходиться в стані сп'яніння. Коли іномарка зупинилася на перехресті, поліцейський підійшов до водія і зажадав пред'явити документи.

У відповідь чоловік став висловлюватися нецензурно, потім різко натиснув на педаль і збив поліцейського. Правоохоронець зміг втриматися на машині, яка з великою швидкістю їхала по дорозі, а потім і зупинити правопорушника. Співробітники поліції підтвердили, що водій перебував в стані алкогольного сп'яніння. Крім того, раніше він вже був позбавлений права керування авто.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...