Доки Зеленський відмовчувався: Телеканал "Прямий" купив квартиру родині загиблого гірника (відео)

Сьогодні, 3 червня, телеканал “Прямий” придбав квартиру родині загиблого шахтаря Михайла Павлика. Дружина та троє дітей житимуть у власній квартирі, в будинку, де вони раніше винаймали помешкання, повідомляють Патріоти України.

Нагадаємо, що в ніч на 29 травня на шахті "Лісова" ДП "Львіввугілля" у селі Сілець Сокальського району Львівської області стався обвал породи, загинуло двоє гірників — Михайло Турко та Михайло Павлик. У 48-річного Михайла Павлика залишилося дружина та троє дітей - два хлопці 16 та 15 років і 8-річна донька.

Трикімнатна квартира площею 72 кв. м знаходиться в місті Червоноград на вулиці Сокальська, 28.

Журналістка "Прямого" Ольга Зеліско поділилася враженням після зустрічі з новоселами: "Дуже тішусь, що пані і троє дітей матимуть своє житло після трагічної смерті батька на шахті "Лісова". Цей псевдоконфлікт з президентом, який роздули боти на фейкових сайтах, показав, хто є хто. Президент обіцяв, а "Прямий" канал зробив.

Я горда, що канал "Прямий", на якому я працюю, показав свою людяність, а не пусті розмови" - розповіла Ольга Зеліско.

Ввечері 29 травня президент України Володимир Зеленський прибув на зустріч з родинами загиблих. Він звернув увагу на те, що родинам загиблих шахтарів потрібно надати належну допомогу.

Зокрема глава держави звернувся до журналістки “Прямого” Ольги Зеліско зі словами (мовою оригіналу): “Тому, що ви канал “Прямий” ви можете допомогти. Давайте з вами зараз купимо квартиру, давайте “Прямой” канал, ми з вами пообіцяємо і разом з вами... Я куплю квартіру, що ви мєнє тут інтерв’ю вєдьотє?”

Станом на 3 червня інформації про те, що родина шахтаря отримала житло від Володимира Зеленського немає. Також жодних звернень на адресу “Прямого” щодо придбання житла від глави держави не надходило.

Джерело: Прямий

У Канаді закінчуються терміни візової програми для українських біженців: Що буде далі

четвер, 28 березень 2024, 10:28

Міністр імміграції Канади Марк Міллер заявив, що він не має планів продовжувати екстрену візову програму для українців. Термін її дії закінчується 31 березня, передають Патріоти України. Про це пише видання The Globe and Mail. Програма "Дозвіл на екстр...

Є певна тенденція: Чому українські біженці повертаються з-за кордону - дослідження

четвер, 28 березень 2024, 9:59

Українські біженці повертаються з-за кордону з різних причин. Найчастіше - з емоційних, але є й інші важливі чинники, передають Патріоти України. Як вибір країни та рівень доходів українців впливає їхнє на рішення повернутися до України, РБК-Україна ро...