Долари спочатку були справжніми: У Києві чоловік невдало обміняв валюту та втратив майже мільйон

У Києві судитимуть шахраїв, які ошукали чоловіка. Він невдало обміняв валюту та втратив майже 1 мільйон гривень, інформують Патріоти України.

Як повідомили в прес-службі Київської міської прокуратури, шахраї ретельно готувалися до вчинення злочину. Вони здійснили декілька реальних обмінів валюти на незначні суми, щоб викликати у потерпілого довіру. Після цього вони домовилися з потерпілим про обмін великої суми, призначивши зустріч поруч з офісною будівлею, що має два виходи.

"Під час зустрічі потерпілий в салоні автомобіля передав зловмиснику 900 тис. грн та отримав 25,7 тис. дол. справжніми купюрами, які поклав між сидіннями. Скориставшись слушним моментом, аферист непомітно замінив справжні американські долари на фальшиві. Після цього зловмисник разом із коштами увійшов до будівлі, начебто, щоб перерахувати кошти за допомогою рахункового пристрою, а насправді покинув приміщення через запасний вихід", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, зловмисника та його спільника вдалося затримати неподалік місця події. Чоловіків судитимуть за фактом шахрайського заволодіння коштами громадянина під виглядом обміну валюти (ч. 4 ст. 190 КК України). За вчинене їм загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Велика п'ятниця Страсного тижня: Найсуворіший день Великого посту. Традиції, особливості, прикмети

п’ятниця, 3 травень 2024, 5:58

Велика п'ятниця - день розп'яття Спасителя. Страсна п'ятниця чи Велика п'ятниця - це найсуворіший і найскорботніший день великого посту. Це - день розп'яття Спасителя. Страсна п'ятниця - це остання п'ятниця Великого посту перед святом святої Пасхи. П'...

Слуга Гетманцев похвалився, що оподаткував PornHub в Україні

п’ятниця, 3 травень 2024, 5:00

Відтепер для нього то чесна та пристойна фірма. Канадська компанія Aylo (раніше MindGeek), якій належить порнографічний сервіс PornHub, зареєструвалася платником ПДВ в Україні як постачальник електронних послуг. Про це повідомив голова податкового комі...