Доля виявилась надто жорстокою: У Бучі біженка з Донецька знову втратила дім - квартиру пограбовано, в стіні діра (фото)

Квартиру мешканки Бучі Київської області окупанти пограбували, а до стіни її житла потрапив снаряд. У 2014 році жінка вже залишалася без дому, коли втекла із захопленого агресором Донецька. Про це українка розповіла Hromadske. За її словами, рідне місто вона покинула, коли їй було 18 років, а квартиру на передмісті столиці вони купили 15 місяців тому, передають Патріоти України.

За місяць до повномасштабного наступу російських окупантів вона гостювала у родичів в Азербайджані, і про початок війни дізналися за кордоном. Фото розграбованого та пошкодженого будинку вони побачили 3 березня у загальнобудинковому чаті.

"Зараз у квартирі дірка від снаряда — пробита зовнішня стіна. Вибиті вікна, пошкоджена система опалення, газу, водопровідні труби. У моїй душі теж дірка від російського снаряда. У нас украли всі цінні речі й техніку. Забрали всі наші заощадження, які ми відкладали на купівлю будинку. У нашому ліжку спали російські солдати. Сковорідку, на якій я смажила на кокосовій олії плантани з арабськими спеціями, вимазали російськими консервами російські солдати. Дитяче ліжечко, на якому міцно спала моя дочка, розламане російськими солдатами", – розповіла українка.


Де і ким працюють українські біженці у Латвії: Оприлюднено офіційні дані

четвер, 18 квітень 2024, 14:58

З початку цього року в Латвії як працівники офіційно було зареєстровано 8700 громадян України. Про це із посиланням на Центральне статистичне управління країни пише Baltijas Balss, передають Патріоти України. Найчастіше громадяни України працюють у про...

На Полтавщині суд виніс вирок чоловіку, який задушив дружину на очах у маленького сина

четвер, 18 квітень 2024, 13:55

Лубенський міськрайонний суд Полтавської області виніс вирок 37-річному жителю села Малі Феськи Золочівської громади, який задушив дружину на очах у п'ятирічного сина та замаскував вбивство під зґвалтування. Чоловіка визнали винним, він відбуватиме пок...