"Дом "предупреждал", что скоро станет могилой": Спливли моторошні подробиці обвалу багатоповерхівки в Дрогобичі (відео)

У мережі з'явилось відео з розповіддю про трагедію в Дрогобичі мешканки будинку, що обвалився. Відео опублікувала на своїй сторінці у Facebook журналістка Віка Балицька, повідомляють Патріоти України.

Вона зазначила, що будинок за кілька днів до обвалу почав "тріщати". "На відео Ірина Пилипців, яка вижила з дітьми. Вона розказує страшні речі. За кілька днів до катастрофи з’явилися тріщини. Будинок "попереджав", що скоро стане могилою", - пише автор публікації.

На відео постраждала каже, що спочатку чула дивний звук в квартирі, пішла перевірити, тоді сталося обрушення, жінка буквально провалилася. Також вона розповіла про свої спостереження перед катастрофою, за її словами, стіни будинку почали деформуватися раніше. Жінка спростувала інформацію щодо вибуху в будівлі та поділилася своєю версією причин обрушення.

"Я чітко чула, як рушиться стіна. У нас дуже багато магазинів, вони міняли перегородки і так далі. Все в купі дало такий результат. Відкривали магазини, ми підписували, що не проти, не думали, що таке станеться", - зазначила вона.

Паспорти придбали за хабар, в Україні ніколи не бували: Роми обманювали швейцарську владу, прикидаючись... українцями

середа, 8 травень 2024, 11:59

У столиці Швейцарії Берні виявили низку випадків зловживання українськими паспортами з боку ромів. Про це пише місцевий портал новин Nau, передають Патріоти України. Щонайменше десять сімей ромів використовували отримані обманним шляхом або за хабар па...

"Це не моя війна. Ви її почали, ви її і закінчуйте": Військовослужбовиця розповіла про роботу у ТЦК

середа, 8 травень 2024, 11:44

Реабілітолог, бойова медикиня та учасниця бойових дій Юлія Вітковська після Бахмуту та Вугледару служила на Чернігівщині, де й пройшла військово-лікарську комісію. Зараз вона несе службу у територіальному центрі комплектування і розповіла подробиці про...