Домагання в потязі "Укрзалізниці": Провідник видав свою версію конфлікту - через мову, пасажирка заперечує

"Укрзалізниця" прокоментувала інцидент у потязі Львів-Київ. За словами пасажирки Євгенії Карпюк, чоловік у купе робив їй натяки сексуального характеру, а провідник не вжив відповідних дій після звернення. Поїзна бригада розповіла свою версію конфлікту. За словами провідника, усе почалося з того, що пасажирка спілкувалася російською мовою. Пасажирка це спростовує і стверджує, що про мову в вагоні навіть не йшлося, передають Патріоти України.

Як йдеться у повідомленні УЗ, якщо версія провідника не підтвердиться, до нього буде застосовано дисциплінарні заходи: "Укрзалізниця прагне неупередженого розгляду причин виникнення конфлікту між пасажирами. Якщо версія поїзної бригади про те, що причиною конфлікту між пасажирами стало спілкування пасажирки російською мовою, не підтвердиться, і виявиться, що пасажир дійсно чіплявся до іншої пасажирки й провідник не вжив відповідних дій, до нього буде застосовано дисциплінарні заходи".

Сама ж пасажирка, Євгенія Карпюк, вже відреагувала на публікацію "Укрзалізниці". За її словами, провідник почав "викручувати" ситуацію. "Дуже цікава спроба", - написала жінка на своїй сторінці в Інстаграм.

Вона зазначила, що починала розмову з пасажиром та провідником українською. Як продовжувала говорити з ними у стані стресу, каже, не пам'ятає. Утім, підкреслила, що в потязі мова про це не йшла.
Нагадаємо, "Укрзалізниця" в пілотному режимі відкрила продаж квитків до жіночих купе. Така послуга буде доступна на чотирьох рейсах далекого сполучення, які є серед лідерів за кількістю зареєстрованих конфліктних випадків від початку року. Придбати квитки вже можна через мобільний застосунок.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...